Linkin Park

Road To Revolution - Live at Milton Keynes (2008)

detail produktu

Linkin Park rekapitulují své turné vydáním záznamu fantastického koncertu z Milton Keynes v Anglii na CD a DVD. DVD obsahuje navíc skladbu "Wake" a CD pro změnu kratší verzi "Bleed It Out". Délka koncertu 78 minut.


  1. 1.One Step Closer  
  2. 2.From The Inside  
  3. 3.No More Sorrow  
  4. 4.Wake  
  5. 5.Given Up  
  6. 6.Lying From You  
  7. 7.Hands Held High  
  8. 8.Leave Out All The Rest  
  9. 9.Numb  
  10. 10.The Little Things Give You Away 
  11. 11.Breaking The Habit  
  12. 12.Shadow Of The Day  
  13. 13.Crawling  
  14. 14.In The End  
  15. 15.Pushing Me Away  
  16. 16.What I've Done  
  17. 17.Numb / Encore  
  18. 18.Jigga What / Faint 
  19. 19.Bleed It Out

Info of LP by Nika and Design (loga) by Marssy